Het Mobiliteitsplein

Probeer hier diverse mobiliteitsoplossingen

Midden in de ParkeerVak arena vindt u het mobiliteitsplan. Een interactieve omgeving waar u zelf kennis kunt maken met diverse elektrische voertuigen en andere mobiliteitsoplossingen!

Het mobiliteitsplein is tijdens de gehele beurs geopend en dus niet afhankelijk van een tijdslot. U heeft dus alle tijd om kennis te maken met deze innovatieve producten.

De Twizy

Het zoeken van een Parkeerplek wordt een “TWIZY”, met een handomdraai past de auto in elk krappe parkeervak of naast een dubbel geparkeerde auto. De elektrische Twizy is de oplossing als stadsvoertuig. Met een futuristisch design in een leuk compact formaat is de Twizy het nieuwe vervoersmiddel.

Ontdek de Twizy op het mobiliteitsplein en maak zelf een testrit.

De Eysing e-moped

Een stoere jaren 50 brommer gecombineerd met de technologie van nu. Dat is in één zin de omschrijving van deze Retro E-moped die twee studenten uit ’s-Hertogenbosch hebben ontwikkelt. Eysing geeft met de retro e-moped een nieuwe duiding aan stedelijke mobiliteit en creëert een geheel nieuwe marktcategorie.

De tijdloze Eysing E-moped kunt u uitproberen op een slalom parcour op het mobiliteitsplein.

De Birò

‘Het perfecte alternatief voor de auto in de drukke stad. Schoon, flexibel en snel’ alsud Pieter Vermeer van Birò Nederland. De eenvoudig te gebruiken Birò brengt u van hop naar her binnen de stad.  Bijzonder aan de Birò is het “life sharing” systeem. Door middel van pasjes kunt u de Brò delen met uw vrienden, buren of collega’s!

Met de Birò kunt u tijdens ParkeerVak testritten maken om te ontdekken of dit voertuig misschien wel de oplossing is waar u naar op zoek bent.

Het Mobiliteitsplein zelf ontdekken?

Meld u hier gratis aan Ontdek onze sprekers