Carlo van de Weijer, Director Smart Mobility Eindhoven University of Technology

Verbindt zich aan parkeervak 2019

Wie het Vexpan Nationaal Parkeercongres 2018 bezocht, kent hem al als een bevlogen en inspirerende spreker.Met zijn expertise op het vlak van toekomst van mobiliteit, verkeer en de automotive wereld heeft hij een originele kijk op de toekomst.Maar al te graag draagt hij bij aan het succes van ParkeerVak 2019!Ā Daarbij trekt hij mooie parallellen met de snelle veranderingen in de industrie, een diversiteit van branches en in
de maatschappij.

WIE IS CARLO VAN DE WEIJER?

Carlo van de Weijer (1966) heeft werktuigbouwkunde gestudeerd aan de Technische Universiteit in Eindhoven en is cum laude gepromoveerd aan de Technische Universiteit in Graz. Hij heeft een brede ervaring in de auto-industrie met onder andere leidinggevende posities bij Siemens en TomTom. Momenteel is hij directeur van de Strategic Area Smart Mobility aan de Technische Universiteit Eindhoven, naast zijn werk voor TomTom. Hij adviseert ministeries en het bedrijfsleven over de hele wereld over de toekomst van mobiliteit en is lid van de raad van toezicht van verschillende hightechbedrijven en start-ups. Hij is een internationale spreker op het gebied van exponentiƫle technologie en de toekomst van hightech, onder meer als faculty member van de Singularity University in Silicon Valley en als docent aan de Gordon International Business School in Johannesburg.

Bekijk hier het programma