Parkmobile Hoofdsponsor van Parkeervak 2019

DE #1 MOBIELE PARKEERAPP

Overal betaald parkeren, met één slimme oplossing!

Nederland ondergaat een transitie als het gaat om parkeren. Voor vele bezoekers van leisure bestedingen kan parkeren worden gezien als een probleem. Parkmobile biedt met de slimme technologie van hun app daarvoor enkele oplossingen!

Het gemak van Parkmobile

Het besparen van tijd en geld wordt in de Nederlandse samenleving steeds belangrijker. Parkmobile speelt hier op in met handige oplossingen. Nadat u de auto geparkeerd heeft start u de Parkbmobile teller met de app of sms. Wanneer u terug bij de auto bent stopt u te teller via dezelfde stappen. Zo voorkomt u rijen bij bijvoorbeeld een parkeerautomaat maar tegelijk betaald u dus ook niet meer dan nodig. Ook voor de zakelijke rijder zijn er oplossingen met betrekking tot betaal overzichten.

De combinatie met Parkeervak 2019

Om de uitdagingen in mobiliteit en transitie op te kunnen lossen, is meer nodig. En dat extra’s vindt u op Parkeervak. Parkmobile wil hier graag in meedenken en faciliteren, daarom heeft Parkmobile besloten om samen met Parkeervak alle gasten te ontvangen en u ’s avonds te voorzien van een gezellige netwerkborrel.