PARKEERVAK P voor innovatie, exploitatie en meerwaarde Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Ontmoet duizenden specifiek in parkeer-oplossingen geïnteresseerden en help ze
met úw mogelijkheden

ParkeerVak gaat voor groei! 
”Al sinds de eerste editie in 2005 is ParkeerVak het grootste vakevent voor parkeren in Nederland en heeft haar meer-waarde meer dan bewezen. Nederland kent een hoge parkeerdruk en dat vraagt om inventieve en innovatieve oplossingen, steeds weer. Vexpan is met zo’n 160 leden hét Platform voor Parkeren in Nederland en realiseert ParkeerVak samen met een uitgebreide adviescommissie.  

Naast een platform bieden aan de verschillende partijen, faciliteert Vexpan de ontwikkeling van kennis. Wij ondersteunen de identiteit en het imago van de sector in brede zin en zijn het aan-spreekpunt voor alle doelgroepen als het om parkeren gaat. Vexpan heeft twee kernwaarden in haar vaandel staan namelijk, kennis delen en netwerken. Dit zijn dan ook belangrijke speerpunten op de komende ParkeerVak. 

De tweejaarlijkse vakbeurs laat op nationaal niveau de parkeersector zelf maar zeker ook de andere branches voor wie parkeren van eminent belang is, kennismaken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van parkeren. Of het nu gaat om on-street of off-street parkeren, bouw, techniek of dienstverlening, parkeren voor de binnenstad, bedrijfsterrein of woningcomplex, op ParkeerVak vinden bezoekers het antwoord op hun parkeervraag.
 
Groei is een uitdaging die we maar al te graag aangaan. Met meer exposanten, meer doelgroepen, een topprogramma van voordrachten en de innovatie exposities. Profiteer ook van de volledig verzorgde netwerkavond. Namens Vexpan wil ik u dan ook van harte uitnodigen om als exposant aanwezig te zijn om ook úw parkeeroplossing te presenteren aan de vele gemotiveerde bezoekers. Graag tot op ParkeerVak 2015!” 
 
Monique Pluijm
Voorzitter Vexpan, Platform Parkeren Nederland

 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
ParkeerVak wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2014 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie