PARKEERVAK P voor innovatie, exploitatie en meerwaarde Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Het beste marktpotentieel binnen handbereik 

ParkeerVak zet in op een forse groei van het aantal bezoekers zoals van gemeenten en (facility) managers van winkelcentra, kantoren, ziekenhuizen, logistieke centra, bedrijvencentra, sportaccommodaties, recreatieparken en hotels. Een andere belangrijke doelgroep is de gehele bouwkolom; van individuele opdrachtgever/projectontwikkelaar, architect, aannemer, installateur tot vastgoedbeheerder. Uiteraard wordt de parkeersector zelf en vakmensen werkzaam op het gebied van stedenbouw, verkeer en mobiliteit ook intensief uitgenodigd.

Het beproefde 4i concept gebaseerd op inspiratie, informatie, innovatie en interactie haalt vakmensen daadwerkelijk uit de stoel.                   

ParkeerVak 2015 wordt ondersteund door een intensieve pr-campagne in samenwerking met o.a. BIM Media met de beursspecial in Cobouw en Sdu Uitgevers. Via de bouw- en industriebeurzen van de Jaarbeurs worden databases van specifiek geïnteresseerden opgebouwd en benut. Daarnaast worden de bezoekers van de afgelopen vijf edities intensief uitgenodigd en worden specifieke media per doelgroep ingezet.
    
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
ParkeerVak wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2014 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie