PARKEERVAK P voor innovatie, exploitatie en meerwaarde Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Parkeren wordt een steeds grotere uitdaging 

De afgelopen 25 jaar is het aantal personenauto’s in Nederland toegenomen van 5 naar bijna 8 miljoen. Het totaal aantal voertuigen inclusief bedrijfswagens en motorfietsen bedraagt momenteel maar liefst ruim 10.700.000. Voor een groot deel van de voertuigen zijn per dag meerdere parkeerplaatsen nodig maar grond is schaars en kostbaar. De parkeerdruk is in Nederland één van de hoogste ter wereld.

Efficiënt en onbezorgd parkeren is echter van essentieel belang voor de aantrekkelijkheid van gemeenten en haar openbare gebouwen en voor wooncomplexen, winkels, zorginstellingen, bankkantoren en vele andere bedrijven. Een slechte bereikbaarheid en parkeervoorziening heeft verstrekkende gevolgen voor de verkoopbaarheid van vastgoed, verhuur van panden, het rendement van bedrijven en het milieu.

Door de opkomst van online shopping en social media en de lagere economische groei is het voor binnensteden en menig bedrijf extra van belang om optimaal bereikbaar te zijn en goede parkeergelegenheid te hebben. Parkeren wordt dan ook steeds meer als unique selling point of middel voor klantenwerving en -binding gebruikt. Kortom, bedrijven, instellingen en overheden verhogen sterk hun performance als zij meerwaarde met parkeren creëren. Echter parkeren is een specialistisch vakgebied, de ontwikkelingen gaan snel. De vakbeurs ParkeerVak 2015 is dé wegwijzer voor elke parkeervraag. Wees erbij en toon ook uw bijdrage aan optimale parkeervoorzieningen.

 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
ParkeerVak wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2014 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie