PARKEERVAK P voor innovatie, exploitatie en meerwaarde Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Ervaringen & Motieven

Rinus Bruinsma, Commercieel Directeur Taxameter Centrale B.V.
“We zijn voortdurend op zoek naar oplossingen die helpen (auto-)mobiliteit nog beter te organiseren. Ons productportfolio breidt zich continu uit. ParkeerVak is hét platform om onze nieuwste ontwikkelingen te tonen zoals cameraparkeren met Minipark, doorgangscontrole met C01 en handhaving met Bluebrick. Ook deze keer hopen we onze relaties weer op de beursvloer te mogen ontmoeten om oude herinneringen op te halen en nieuwe herinneringen te maken.”


Frank Keijzer, Directeur EFAFLEX- van der Tol en Keijzer B.V.
“Snelle en veilige deuren is ons credo. EFAFLEX is de eerste firma wereldwijd die zich uitsluitend bezig houdt met snellopende deuren. En dat heel bewust, want onze voorsprong is op deze visie gebaseerd. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een marktbepalende fabrikant. Onze snelloopdeuren zijn uitstekend geschikt voor parkeergarages. Op ParkeerVak maken we voordelen zoals een hogere snelheid, veiligheid en betrouwbaarheid tastbaar. We kijken uit naar de komende editie.”


Markus Lauble, Managing Director HUBER car park systems international GmbH
“Wij zijn een internationale producent van parkeervoorzieningen in staalbouw. Wij ontwerpen, fabriceren, bouwen en exploiteren parkeergarages. Met meer dan 150 projecten in Duitsland willen we onze dienstverlening verder uitbreiden naar andere landen. HUBER heeft recent haar marktgebied uitgebreid naar Engeland, Scandinavië, Oost-Europa en Nederland. Deelname aan ParkeerVak 2015 past hierbij en wij zullen onze parkeeroplossingen daar graag presenteren.”


Hans Mutsaers, Key Accountmanager Parkeerdaken Zoontjens
“Zoontjens heeft ruim veertig jaar ervaring met parkeerdaken. Met ons Pardak®-systeem bieden wij een totaaloplossing om het dak geschikt te maken als parkeergelegenheid. We denken mee over het ontwerp, kijken samen met de opdrachtgever naar de mogelijkheden en gaan moeilijke details niet uit de weg. We zoeken altijd naar een passende oplossing. Wij willen graag in blijven spelen op ieders wensen en eisen en horen deze graag op een specialistische beurs als ParkeerVak. Hier kunnen wij aan een gericht publiek onze producten tonen en toetsen.”

Tomas Novak, Commercieel Directeur Parkmobile Benelux
“De vakbeurs ParkeerVak is voor ons een ideaal platform om stakeholders te informeren over onze innovaties op het gebied van digitaal parkeren. Toeleveranciers en decision-makers van gemeenten of parkeerexploitanten; op ParkeerVak spreken we ze allemaal. Ook op de komende editie zal Parkmobile graag inzicht geven in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van mobiel parkeren, parkeervergunningen en opbouwen en benutten van parkeerdatabases.”

Jimmy Smulders, Directeur IP Parking 
“Wij ontwerpen, produceren, installeren en hosten parkeermanagementsystemen met innovatieve mogelijkheden. Daarnaast leveren wij van toegangscontrole- en betaalsystemen tot complete online verkoopkanalen t.b.v. parkeervoorzieningen bij vliegvelden, supermarkten, bedrijven en ziekenhuizen. ParkeerVak is steeds een ideale gelegenheid om contact te leggen met onze doelgroepen. Wij hebben ons dan ook al aangemeld voor de editie van 2015.”

Hans Stam, Productmanager Key2Parkeren, Centric Public Sector Solutions
“Centric is zeer actief op de lokale overheidsmarkt en richt zich daarbij ook op het ondersteunen van gemeenten bij de uitvoering van het parkeerbeleid. Digitalisering van de verschillende parkeerprocessen is voor ons een speerpunt in onze productontwikkeling. De tweejaarlijkse vakbeurs ParkeerVak is voor ons een uitstekende mogelijkheid om contact te leggen met zowel prospects, bestaande klanten als aanverwante marktpartijen.”

Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
ParkeerVak wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2014 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie