PARKEERVAK P voor innovatie, exploitatie en meerwaarde Brabanthallen 's-Hertogenbosch

Nederland heeft parkeer innovatie nodig

Help met parkeren het verschil te maken

Wees erbij. ParkeerVak 2015 biedt ook u als toeleverancier of adviesbureau de gelegenheid uw meerwaarde op het gebied van mobiliteit en parkeren te presenteren. Voor het genereren van new business en een extra contactmoment met de markt. In drie dagen ontmoet u duizenden potentiële klanten, voor jarenlange relaties en het geven van een boost aan uw omzet. Want bij deelname aan een gespecialiseerde vakbeurs als ParkeerVak mag u rekenen op alleen bezoekers met interesse in úw vakgebied! Laat zien wat uw parkeeroplossing oplevert! 
   

Reserveer nu úw standruimte

Profiteer van het voordelige tarief, de extra promotiemogelijkheden zoals de voordrachten in het theater, de Innovatie exposities, de special in Cobouw, de netwerkavond en de professionele begeleiding van uw deelname. 
  1. Tarief per m2 standruimte (exclusief standbouw) € 120,- excl. BTW
  2. Tarief easy unit van 12 m2 (standruimte incl. systeembouw stand, naamsvermelding, verlichting en tapijt) € 1.950,- excl. BTW
De tarieven zijn inclusief het 2XPO uitnodigingssysteem, 200 relatiekaarten en naamsvermelding in de beursspecial en op onze website. Daarnaast ontvangen exposanten één of meer parkeerkaarten en kaarten voor de netwerkavond afhankelijk van de standgrootte.       

Schrijf vandaag nog in m.b.v. het bijgevoegde inschrijvingsformulier en verzeker u van een uitstekende standplaats. Meer info via 2XPO B.V. (een werkmaatschappij van Libéma), tel. +31 73 52 33 366.

Bekijk hier de nieuwsbrief van ParkeerVak.
 
Event locatie   Brabanthallen
Diezekade 2
5222 AK 's-Hertogenbosch Plan een route
ParkeerVak wordt georganiseerd door 2XPO B.V., een werkmaatschappij van Libéma.© 2014 2XPO B.V.
Om je beter van dienst te kunnen zijn maakt 2xpo gebruik van cookies. Meer informatie